poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | ÃŽnscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Românesti - Romanian Poetry

poezii


 

Texte de acelaÅŸi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 102 .



Despre Har
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2024-06-21  |     | 



Asemeni vieții, harul este darul suprem dat de univers și divinitate oamenilor pregătiți încă din astral să îl pună în lumină, să îl aplice în slujba naturii, a omenirii.
Oamenii cu har sunt creatori de opere cu valoare inestimabilă.
Toate realizările făcute cu Har, sunt reflectări ale spiritelor și sufletelor numite și ființe de lumină, trăiesc în lumină, creează în lumină, iubesc omenirea și viața în lumină necondiționată.
Lucrările create în întuneric nu au valoare și nu rezistă timpului, le lipsește harul, sunt kitchuri.
De asemeni și Eul superior al omului evoluat poate avea har creator, inovator, înnoitor.
Aproape fiecare om este înzestrat cu un har, pentru ca misiunea lui pe pământ să poată fi realizată cu succes pe tot parcursul vieții.
Harul are în componență virtuțile superioare umane, universale, energiile pe care le emană sunt întru totul pozitive, sănătoase, constructive.
Iubirea, bunătatea, altruismul, empatia, compasiunea sunt reflectări ale unor părți din harul creator.
Oamenii cu har, nu se tem de provocările vremurilor, nu se tem de blocaje psihice și spirituale, nu se lașă înfrânți de stihiile existențiale, harul are calitatea de a conduce omul pe cele mai înalte culmi de evoluție.
România este plină de oameni cu Har, aici s-au născut cei mai mulți copii de lumină, copii de cristal, copii de diamant, numiți și îngerii soarelui, copiii solari. în nici o altă țară din lume nu sunt atât de mulți copii olimpici, la aproape toate materiile de învățământ, dar și la știință, la inventică, la robotică.
un grup de copii supradotați au construit o rachetă și un satelit pe care le-au lansat în spațiu, au ajuns La NASA unde au fost premiați, felicitați.
în general copii României comparativ cu copiii altor popoare au o cultură generală vastă.
Poporul român moștenește credința strămoșească a marilor voievozi și domnitori, care au avut harul de a ține țările române în pace armonie, și prietenie cu alte popoare cu multă demnitate și credință.
Harul românesc este prezent pretutindeni în țară manifestat în tradiții, cultură, arte, științe.
Harul mai reprezintă și bogăția spirituală și sufletească a oamenilor.
Poporul Român este cel mai iubit de divinitate, este un popor plin de credință veritabilă, incredibilă, aceste aspecte denotă că este înzestrat cu har divin.
Mulți oameni de știință și de cultură românească au dobândit faimă și renume mondial.
În Harul românesc se află înțelepciunea pământului, a universului, se află dimensiunea cunoașterii lui Dumnezeu Tatăl Ceresc.
Este nevoie să ne scufundăm adânc cu maximă concentrare în sinele nostru ,în Eul nostru autentic, unde se află situat harul creator, novator, înnoitor.
Iisus Hristos a spus că nici un om nu va fi abandonat de Tatăl Ceresc, că fiecare va primi un har care să îl conducă spre performanțe și succes.
Fiecare om reprezintă o creație diferită a Tatălui Ceresc, ca atare și harul este diferit.
În Dimensiunea superioară a creierului numită Theta, se află o particulă divină, care mai exprimă și faptul că omul evoluat are chipul și asemănarea lui Dumnezeu, atotcreator, atotpotent. Cu adevărat Dumnezeu este omniscient, omniprezent, să-L căutăm în spiritul, în sufletul nostru, în conștiința noastră și cu certitudine îl vom descoperi.





.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!